Політика конфіденційності | Vintage Leder

Політика конфіденційності

1.1. Купуючи товар, залишаючи заявку, Ви довіряєте нам свою особисту інформацію. Ми робимо все для забезпечення її безпеки та в той же час надаємо Вам можливість керувати своїми даними.

  Уважно вивчіть нашу Політику конфіденційності, щоб знати, які відомості ми збираємо, в яких цілях їх використовуємо і як Ви можете їх змінювати, експортувати або видаляти.

 Набуває чинності 1 січня 2014 року

1.2. Ми пропонуємо одяг, головні убори та аксесуари з натуральної шкіри. Використовуючи сайт, Ви можете придбати наші товари.
 Якщо у Вас виникнуть запитання щодо Політики конфіденційності інтернет-магазину Vintage Leder зв'яжіться з нами по телефону +38 095 199 00 45, +38 096 990 77 10 або через їв. пошту зі сторінки Контакти.

2. Інтернет-магазин (ІМ) Vintage Leder контролює спосіб і порядок збору персональної інформації, а також зберігає і прямо використовує, обробляє персональні дані, отримані від Клієнта. Для цілей дотримання Регламенту ІМ Vinage Leder вважається контролером інформації, на нього поширюються всі права і покладаються всі обов'язки, передбачені Регламентом для контролерів інформації. Ви можете зв'язатися з нами в будь-який зручний час: +38 095 199 00 45, +38 096 990 77 10 або через їв. пошту зі сторінки Контакти.

3. Інформація, яку збирає ІМ Vintage Leder, Стаття 5 Закону України «Про захист персональних даних» визначає об'єкти, які підлягають захисту.
   ІМ Vintage Leder збирає ваші персональні дані (ім'я, прізвище, номер телефону, адреса) з метою подальшої зв'язку для уточнення замовлення і доставки товарів за вказаною Вами адресою. Ваші дані зберігаються на сервері ІМ Vintage Leder протягом 1 року з моменту надання даних з метою оптимізації процесу прийому замовлень і доставки. У разі ненадання зазначеної інформації, замовлення і доставка буде неможлива.

  Збір зазначеної вище інформації забезпечує роботу різних корисних функцій, наприклад вибір рекомендованих товарів на сайті. До такої інформації відносяться: наприклад

  • Запити, за якими Ви виконували пошук на сайті;
  • Перегляди та взаємодії з контентом і оголошеннями;
  • Покупки;

  Якщо Ви використовуєте сервіси, призначені для здійснення замовлення і покупки товару, ми можемо збирати дані (про дзвінки, включаючи номери телефонів для вхідних, вихідних дзвінків, дату і час дзвінків і повідомлень, тривалість і тип дзвінків).

4. У будь-який час Ви маєте право вимагати видалити, змінити, обмежити право обробки своїх персональних даних. Для видалення персональних даних, зверніться до нас за телефоном +38 095 199 00 45, +38 096 990 77 10 або через їв. пошту зі сторінки Контакти.
Протягом 24 годин після звернення Ваші персональні дані будуть видалені.

5. ІМ Vintage Leder інформує про те, що вся персональна інформація, отримана від користувачів сайту, зберігається на сервері, розташованому в Україні. Компанія гарантує надійний рівень захисту при зборі і зберіганні Вашої інформації. Отримана інформація в треті країни не передається.

Товар було додано до списку порівнянь